In our fantazy... ✘_✘

Csőő. Ez itt a legzombibb oldal amit valaha képzeltetek. Itt minden zombiságot, idézetet és még sok zombiságot és zombitlanságot is megtaláltok. Szóval zombuljatok bele a képekbe,idézetekbe (= Hát hajrá képzelőerő ;)


pillanat - olykor jó, olykor nem. néha boldog, néha nem. egyszer rövid, máskor nem. nem tudhatjuk előre... de abban biztos vagyok, hogy mindig megfelelő, mert mindig meglepetéssel vár ránk. (=

(saját)
"boldogság".... vajon tudja bárki, hogy mit is jelent? Vajon el lehet-e érni sok sírás, fájdalom, és csalódás nélkül? Vajon az emberek észreveszik amikor ott van velük, és nem csak azt amikor nincs? Talán mindenki boldognak születik, talán csak később derül ki biztosan, hogy az is marad-e vagy átlép a rossz kedv kapuján. Lehet, hogy csak már miután végleg elment, és búcsúlevelet hagyott, hogy soha nem tér vissza, lehet hogy csak ekkor veszed majd észre, milyen hű volt hozzád életed eddigi pillanatiban, ha nem is mindegyikben, de legtöbben...

(saját)
"szingli" - ez csak egy megkülönböztető elnevezése az emberek azon többségének, akik tudják milyen szabadnak, és boldognak lenni barátaikkal együtt.!

(saját)
amikor arra gondolok, mennyi szép percet töltöttünk el együtt
elmosolyodok, és közben arcomom könnycsepp gördül le, mert a valóságban már nélküled töltöm minden percem...♥

(saját)
szingliként az élet, olyan mint sasnak az ég,
mint madárnak a gyönyörű kék égbolt.
örülsz, mert messze szárnyalhatsz szabadon,
de mikor szükséged lesz valakire, az ég nem fog melléd állni.
ő csak nézi majd, hogy zuhansz le a mélybe,
s hogy lép helyedre más, egy újabb boldog szingli.......

(saját)amikor arra gondolok, mennyi szép percet töltöttünk el együtt
elmosolyodok, és közben arcomom könnycsepp gördül le, mert a valóságban már nélküled töltöm minden percem...♥

(egyik kedvenc saját^^)No hope, no love, no glory, no happy end...:/Nem az a fájdalom, sírni, zokogni, hanem a fájdalmat mosolyba fojtani. Az ember erős, de a szíve megszakad, ha azt kit igazán szeret, szeretni nem szabadLegjobb barátnő.. sosem tudnál sokáig haragudni rá
Minden nő megérdemli,hogy valakinek ő lehessen a legszebbImádlak, mint Tunyacsáp, a Spongyabob nélküli perceket.Hülye vagy, ha sorba állsz, miközben másnál első is lehetnél....Mi előtt megcsókolsz: 
-Fogd meg a derekam.
-Húz közelebb magadhoz. 
-Nézz a szemembe.
-Nézz a számra.
-Nézz újra a szemembe. 
-Fogd meg lassan az arcomat.
-Hajolj oda & csókolj meg
Hidd el megfogsz őriteni vele.:$$$$$$$Normális voltam egészen addig, míg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok! A feltétlen szeretet elkötelezettséget jelent az önmagáért való szeretet iránt (...), hogy az emberiségben ott van a jó mindazon hibák, csalódások, tragédiák és rejtélyek ellenére, amelyek az emberi lét örök részei.Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk. (...) Később meg kell tanulnunk elfogadni az összes hibáját is.Ha nem követeljük magunknak az örökkévalóságot, elveszítjük a mát is.Ha egy gondolat folyamatosan jelen van az elmében, vagy koncentráltan foglalkozunk vele, gyakran bevonzza a hozzá tartozó tulajdonságokat is. (...) Egy gondolat olyan, akár a földbe vetett mag.


A hozzáállás fél siker!Az ember őrizze meg a józan eszét. Semmi nem végleges, semmi nem örök.


Amíg élet van, minden vég kezdet! C: 
Ha kettőt szeretsz, egyet sem szeretsz igazán.
Az ember tehet, amit akar, de nem akarhat úgy, ahogy neki tetszik.


Azzal ugyan senkit meg nem javítasz, ha eltaszítod.


Az emberek között is vannak legerősebbek és leggyengébbek - olyanok, akik mindent megszereznek és olyanok, akikbe mindenki belemar. A két dolog között az a lényeges különbség, hogy a legerősebb farkas mindig a falka fennmaradásáért küzd... =/Lehet, egy barátod elmegy - oly messzire, hogy tán soha nem látod viszont. És mégis, benned jelen lesz, örökké.


Amit két jó barát egymás fülébe súg, a világ előtt kifecsegni szentségtörés!


Két ember barátságának legnagyobb veszélye egy harmadik barát. Ketten közülük előbb-utóbb szövetkeznek a harmadik ellen, és elmarják. Hogy ez a harmadik régi barát-e vagy új, az ilyen háromszög esetében már teljesen lényegtelen, és többnyire a véletlenen múlik. Többnyire a jövevény marad, miután egy régit kitúrt a helyéről.


A búcsú sohasem jó, de jól tudom, a barátok nem örökre búcsúznak, csak elköszönnek arra a rövid időre, míg újból találkoznak. És az idő szédületes sebességgel rohan, úgy, hogy észre sem vesszük, mennyi telik el belőle, mikor legközelebb találkozunk, egy pillanat vagy ezer év . A búcsú ettől megnyugtatóan szép lesz.


Mindenkinek van egy különleges ember az életében, aki kiváltságos helyet foglal el a szívében. Akiért meg kell mozdulnia.~ Az élet nem könnyű, és sose lesz az, de vannak barátaid, és én is egy vagyok ezek közül! Szóval ha szükséged van egy kézre, csak hívj fel, mert a barátod vagyok.. és szeretlek ^^ Bárhová mész és bármire lesz szükséged, tudod, Én ott leszek neked mindig
Ha egyedül leszel, nem kell majd félned, csak hívj fel, és tudod ... én ott leszek!Sose magyarázkodj ... a barátaidnak nem kell, az ellenségeid meg úgyse fogják elhinni :)A barátság nem azért van, hogy valamit kapjunk, hanem hogy lehetőségünk legyen adni :) karjainkkal ölelünk, a srácokat megcsókoljuk, de a jó barátok azért vannak, hogy mikor a srác mást csókol, legyen aki megöleljen :)Nem az a barátod, aki szemtől-szembe kedves hozzád, hanem az, aki a hátad mögött sem mond rosszat rólad :)Egy jó barát azt mondja: "ha valaha is szükséged lesz valamire, én itt leszek", de egy igazi barát ennyit mond: "soha nem lesz szükséged semmire, hiszen én itt vagyok neked"Nem az a barát, akit a legrégebb óta ismersz, hanem az, aki megjelent, és sosem hagy el :)A színes képek meg tudják mutatni a ruháink színét, de a fekete-fehér képek azok, amik megmutatják a lelkünk színeitJó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek


Ne várj arra, hogy az álmaid maguktól megvalósulnak.. menj, élj, és tegyél róla, ha valóra váljanak!Vannak ellenséged? Igen? Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy igazi egyéniség vagy, nem csak egy lényegtelen ember a tömegből  Az ember megpróbálja kimondani az igazat, s a jutalma csak fájdalom.
Az élet hazugságokból épült vár, amelyet lerombol az idő.Jegyezd meg, hogy te haladsz, nem az idő. Az idő nem múlik, nincs, ami múljon. Egyetlen pillanat létezik.Az idő valójában nem létezik, csak egy absztrakt koncepció a fejedben. A jelen pillanat az egyedüli ami van. Kezdj valamit ezzel a pillanattal!
A régi szép időket nem lehet visszahozni. Mint ahogy a jelzője is jelzi, ezek az idők régen voltak. Az új idők soha nem lehetnek olyanok, mint a régiek... Ha megpróbálnának olyanok lenni, akkor réginek és elhasználtnak tűnnének fel, olyannak, mint azok, akik visszasírják őket. Soha nem szabad a régi időket siratni. Aki a régi időket siratja, az öreg és gyászos.
A múltat nem változtathatod meg, úgyhogy csak elpazarolod a jelent a bűntudatra.
A múlt nélkül hol a bűntudat? És jövő nélkül hol a rettegés? És bűntudat és rettegés nélkül ki vagyok én?A félelem onnan jön, hogy megpróbálunk a jövőbe látni, Biff. Ha tudod, mire számíthatsz, nem félsz.Minden pillanat iszonyúan egyetlen.Túl sokat gondolkodsz. A gondolkodás csak szenvedést hoz. Légy egyszerű!
Az élet egyszerű. És rövid. Ha valami boldoggá tesz vigyázz rá, mert bármikor elvehetik tőled.
Csak ha leereszkedünk a szakadék mélyére, akkor találjuk meg az élet kincseit. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni.
Ha Kincseket keresel, akkor figyelj a pillanatra - és a pillanatban lelhetsz rá a kincsre!
Az élet maga nem egyéb, mint állandó vihar, amely folyamatosan elmos mindent, ami addig volt, pusztaságot hagyva maga után.
Az élet nevetséges. Aki nem nevet rajta, azt kiröhögik, és az sokkal rosszabb.
Még ha ez az élet nem is az, amit szeretnék, attól még igenis lehet értékes.Jobb, ha a saját sorsodat éled tökéletlenül, mintha másvalaki életét próbálnád hibátlanul leutánozni.
Újabb hónap, újabb évek, újabb mosolyok és könnyek, jön majd új tél, s lesz még új nyár, de olyan barát, mint te, sosem lesz más..!Vannak, akik beszélgethetnek sok-sok éven át, mégis ismeretlenek maradnak egymás számára; és vannak, akik már az első pár mondat után régi barátokként kezelik egymást =)I don't need a friend who changes when I change, who nods when I nod.. my shadow can do that for me

~ Nincs szükségem olyan barátra, aki változik, amikor én változok, aki bólint, mikor én is bólintok.. ezt az árnyékom is meg tudja csinálni..


Someone once said that stupid conversations make sense only when you're talking to someone special.. I hope you know that I could talking to you for a lifetime even if the big thing is nothing

~ Valaki egyszer azt mondta, a bugyuta beszélgetés maximum akkor nyerhet értelmet, ha valaki különlegessel osztod meg. Remélem tudod, hogy veled akár a semmiről is tudnék beszélni amíg csak élünk :D

A mosoly az a görbe vonal,ami egyenesbe hoz mindent:)
‎~ Szerelem :
ha van: fáj
ha nincs: fáj
ha elmúlt: fáj

mégis ez legszebb érzés...Igazi barátod az, kivel nem kínos, ha beszélgetés közben beáll egy hosszabb csend, s nem kezdessz el azon agyalni, mit is mondhatnál.."Az igazi barát az, aki ha megkérdezi tőled, hogy hogy vagy, meghallgatja a válszt is."Azzal töltjük az életünket, hogy olyan dolgokra várunk, amiket nem birtokolunk - sohasem szakítunk időt és látjuk meg azt, amink valójában van....=/"Az igaz barát érzi mikor a szükség hívja. " :)

Minden álmodért harcolnod kell, hiszen ki tudja: lehet, hogy amelyiket elengeded, éppen az tenne teljessé!:)a legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást. =)Az élet nem olyan, hogy panaszkodnunk kellene, amikor számunkra vagy egy szerettünk számára eljön a vég. Inkább elégedetten tekintsünk vissza a végén, ha bátran és tisztességesen végigcsináltuk.Élni annyi, mint azt érezni, hogy egészen azzá leszünk, amivé lehetünk.Csak akkor igazán élet az élet, ha teljes.Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.Az élet egy bonyolult valami, ezt már rég megtanultam.Élni annyi, mint küzdeni.


Az életet nem azért kaptuk, hogy megismerjük, hanem hogy használjuk.


Mi közöm ehhez az egész felhajtáshoz, ami momentán az életem?


A jó barátok mindig egymás mellett állnak történjen bármi. Amikor azt mondják, "örökké",úgy is értik.


Egy barát igazi feladata az, hogy kiálljon melletted, ha nincs igazad. Szinte mindenki kiállna melletted, ha igazad volna.A barát tudja, hogyan engedje el a füle mellett a mondandód java részét, hogy csak a lényegre válaszoljon!Hihetetlen, hogy milyen boldog tud lenni az ember annyi éven át, a sok marakodás, a sok cirkusz közepette (...), és közben azt sem tudja, hogy ez most szerelem-e, vagy sem.Azt kérdezed ki az igazi, ki a valódi barát? 
Az akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát. 
Kinek szemébe nézve, meglátod minden apró baját, 
kit csendesen megvigasztalsz, 
ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, 
te átmászod hallgatása falát. 
Kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. 
Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, 
hogy alul múlod őt, vagy túlszárnyalod. 
Kinek látvány szívedet és lelkedet melengeti, 
kivel jó a csend szavát hallgatni, 
s együtt merengeni. 
Kinek nem számít mit vétesz, kis-e vagy nagy hibát, 
kivel ha beszélhetsz könnyebbé válik ez a nehéz világ. 
Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, 
s ha választásra kerül a sor, 
te szó nélkül mellé állsz. 
Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér, 
a világ összes, minden kincsénél. 
Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod, 
kinek barátságát minden körülmény közt vállalod!Amikor megismertem, nem tudtam, hogy valaha ennyire fogom szeretni. 
Azt az embert: 
Ki bajban is fogja kezem, 
Ha szomorú vagyok együtt sír-ha boldog vagyok együtt nevet velem, 
Olyan mintha Ő lenne a másik felem, úgyhogy nélküle el sem tudnám képzelni az életem!A tökéletes Barát... 
Kitalálja a gondolataimat, és mindig örül, ha lát. Figyel rám, ha kérem rá, és megosztja velem titkait. Vállát nyújtja, hogy megpihenjek és kezét, ha szükségem lenne rá. Mellettem áll a bajban is! Szíve felém mindig nyitva áll… -és ez nekem, mind TE vagy!Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk.Az igazi barátok azok, akik akkor vannak mellettünk, amikor jól megy a sorunk. Szorítanak értünk, örülnek a győzelmeinknek. A hamis barátok pedig azok, akik a nehéz pillanatokban jelennek meg, azzal a búval bélelt, "együtt érző" arccal, pedig valójában kapóra jön nekik a szenvedésünk, hogy ezzel vigasztalhassák magukat nyomorult életük miatt.Nem hittem, hogy létezik barát, Kinek hiánya ennyire fáj! 
Kinek itt őrzöm szívemben, minden gondolatát. 
Aki tőlem most oly nagyon messze jár, És minden pillanattal nő e távolság. Nem tudtam, hogy van ember, 
Kinek hiánya így fájhat! 
Kinek sóvárogva vár szívem, egyetlen szavára. 
Aki oly sokszor megnevettet, ha szomorú vagyok, És most egyre-egyre csak miatta sírok. Várom már nagyon, hogy újra nekem beszélj, Hogy újra mond: "Azt sem meséltem még…!" 
Hogy felcsillanjon szemed, és kedves mosolyod, 
És kizárva ilyenkor az egész világot,Bár az idő gyors szárnyakon repül, s te meg én egy fél életen át külön utakon járunk, sugárzóan szép mosolyod mindig eszembe juttatja egy mesébe illő tündérszerelem örökkévalóságát.Amikor megszülettél, mindenki nevetett,

csak Te sírtál. 

Éld úgy az életed, ha meghalsz, 

mindenki sírjon,csak Te nevess!
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk, mert különben félő, hogy meghalunk, anélkül, hogy nevettünk volna.


A nevetés az élet sója. Nevessetek a tévedéseiteken, de okuljatok belőlük, űzzetek tréfát a megpróbáltatásaitokból, de merítsetek erőt belőlük, a nehézségeket tekintsétek vidám játéknak, de küzdjétek le őket!A legegyszerűbb válasz minden kérdésre egy mosoly. Utána már döntsék el ők, hogy mit akarunk vele mondani.Minden kivételes ajándék a mosoly, hiszen: nem kerül semmibe, de szívmelengető. Csak egy pillanatig él, de az emléke megmarad. Örömet szerez, és táplálja a jóindulatot. Kiváló ellenméreg irigység és rosszindulat ellen. Biztatást a csüggedőnek, erőt önt belé. Nem lehet megvenni, kölcsönkérni, ellopni, nem jelent földi javakat senkinek mindaddig, amíg önként és jó szívvel meg nem ajándékoznak vele. Ha valaki túl fáradt ahhoz, hogy rád mosolyogjon, nézz rá derűsen, mert senkinek sincs nagyobb szüksége a mosolyra, mint neki...... aki már nem tud mosolyogni
Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.


Nem tudod, mit rejt a sorsod.
Mosolyt hoz-e vagy könnyeket.
Tanuld meg feledni a rosszat, s őrizd meg a boldog perceket…


Tudnod kell, hogy a szerelem sosem hal meg,
De egy pillanat alatt képes megölni ... ~ Nem akarom lehunyni a szemem,
Nem akarok elaludni,
Mert nem akarok semmiről se lemaradni!Megtehetnéd a kedvemért.

Hogy lábujjhegyen távozol.

Halkan csukod be az ajtót .

Elmész szépen, és nem kukucskálsz.
Nem kell, hogy lásd mennyire fájsz! :((


Valaki remél. Valaki csak él.


Remélem tudod: elveszítetted a bizalmam...


A szerelem sorozatgyilkos, s mi mind ártatlan áldozatok vagyunk.


Téged szeretlek legjobban ezen a világon,de te ezt figyelembe sem veszed,csak lehajtod a fejed és tovább mész....


Felejtsd el a következményeket, és ugorj neki. Ha ez amit akarsz akkor megéri.


A szerelem nem a tökéletes ember megtalálása - szerelem az, mikor tökéletesnek látsz egy hétköznapi embert ."


Tiszta ablakon át is lehetnek borúsak a kilátásaink.


A fontos dolgok mindig megmaradnak, ami elmúlik az mind olyan dolog, amit fontosnak tartunk, de valójában haszontalan.


Ha nagyon akarod, megtalálod a reményt. Egy gyerekben, egy bárban elhangzó dalban, vagy annak a szemében, akit szeretsz. És ha szerencsés vagy - úgy értem a földkerekség legszerencsésebb embere - abban, aki ugyanúgy szeret téged, mint te őt.


Azt hiszem szeretlek. úgy érzem, mintha a szívem nem férne meg a mellkasomban. mintha már nem is az én részem lenne, hanem már a tiéd. és, hogyha szeretnéd, én nem kérnék cserébe semmit. nem kell ajándék, vagy bizonyíték az érzéseidre, csak az, hogy tudjam, hogy szeretsz. a szíved kell az én szívemért!♥


Mások azt látják mindig vidám vagyok
Mindenk irigyel azt hiszik boldog vagyok
Nem is sejtik hogy ez csupán látszat
Hogy valami belűl nekem is fájhat...


*Kop kop*
-Ki az?
- A szerelem.
- NA TAKARODJ! *


Szárnyalni szeretnék, mint a madár, de nem tudok mert van elég akadály, mi engem hátráltat kérlek ne engedj el én így érzek irántad.


Az álomban az a jó, hogy a képzeletünkben él. Ha valóra válik, nem álom volt. 


Az igaz szavak sose szépek, a szép szavak sose igazak.


Senki nem veszi észre, hogy elmegyünk. Úgy értem... a pillanatot, amikor ténylegesen elmegyünk. Legfeljebb egy suttogást hallasz, a víz susogását, ahogy a hullám partot ér... Itt voltam egy pillanatig aztán elillantam...mondhatnám az utca nyelvén: kajakra átb*sztál .!
mondhatnám kulturáltan: zátonyra futott kapcsolatunk .
mondhatnám, ahogy a haverok: ...jól besz*ptad .!
mondhatnám, ahogy érzem: egyedül én bíztam benned ezen a Földön,
és ezért rúgtál belém a földön ..
A barátok azért vannak hogy együtt élvezzék az élet örömeit vagy éppen együtt szenvedjenek, de az igaz barátok akkor is segítenek ha a másikat kell a padlóról felkaparni.
"Van, mikor későn, de rájössz mit veszítettél."Megtiltottam magamnak, hogy emlékezzek, de közben  rettegtem a felejtéstől: mintha borotvaélen táncolnék..Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 1
Heti: 9
Havi: 158
Össz.: 63 178

Látogatottság növelés
Oldal: ~Idézetek
In our fantazy... ✘_✘ - © 2008 - 2018 - dreamland-hk.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »