In our fantazy... ✘_✘

Csőő. Ez itt a legzombibb oldal amit valaha képzeltetek. Itt minden zombiságot, idézetet és még sok zombiságot és zombitlanságot is megtaláltok. Szóval zombuljatok bele a képekbe,idézetekbe (= Hát hajrá képzelőerő ;)
HETI HOROSZKÓP

(FEBR. 21 - 28.) 
KOS: (03.21. -04.20.): 

A varázslatos szerelem hete következik. Végre összeszedettebb lesz.Gyermeke miatt könnyet hullat, még jó, ha örömkönnyet. Munkahelyén gondok adódhatnak. Ne higgyen annak a munkatársának, aki a legnegédesebben mosolyog önre! Boldognak érez minden, rokonokkal töltött percet. Ne húzza az időt, ha orvosi kivizsgálás előtt áll! Ha hitelre van szüksége, ne vegyen most fel hivatalos helyen, inkább rokontól kérjen. A bankok nem az ön zsebére dolgoznak, hanem az ön zsebéből. Baráti kapcsolatát ápolnia kell, és most önnek kell áldozatot hoznia. Gyermeke, vagy párja, kevéske szabadságra és az ön elismerésére vágyakozik. 

 


BIKA: (04.21. - 05.20.): 

Házastársa, régi partnere válságos napokat él át, segítsen neki! Jobban jár, ha hallgat, és ha ingerlik, akkor sem szóljon, mert saját magát kergeti az őrületbe. Pihenjen többet, vagy egy váratlan adódó kikapcsolódási lehetőségre mondjon igent, mert ezzel a programmal ráncba szedheti a családi életét! Valakit már nem csak szimpatikusnak talál, hanem őrülten szexisnek is. Munkahelyén nemcsak nagy susmus folyik a háttérben, hanem titkolóznak is ön előtt. Járjon nyitott füllel, de ne szóljon hozzá semmihez, mert elferdítve adják tovább szavait! Munkahelye olyan, mint egy lőporos hordó, amely bármikor robbanhat. 
 
IKREK: (05.21. - 06.21.): 

Építgesse kapcsolatait, mert csak így léphet szakmájában előbbre! A sors leveszi szeméről a rózsaszínű szemüveget, és meglátja, hogy párja sem tökéletes. Váratlan pénzkereseti lehetőség adódik, amelyet meg kell ragadni, mert sokkal többet kereshet, mint amennyi most látszik. Jól szervezze meg az életét, ragyogó rá az időszak! Ne csodálkozzon azon, ha kihasználják, hiszen szolgai engedelmességgel veti alá magát mások akaratának. Ne hívjon a héten vendéget otthonába! A vizes szakembereket kerülje! 

RÁK: (06.22. - 07.22.): 

Számtalan munkahelyi súrlódás felszámolására lesz lehetősége ezekben a napokban, mert a sors keze tisztára söpri az ön útját. Komoly egzisztenciális siker várja. Biztosan számíthat a külvilág elismerésére. Egyedül a készpénz kezelése jelent majd majd gondot a hét közepe utáni napokban. A szerelem boldoggá, de olykor kétkedővé is teszi. El fogja kápráztatni a világot bravúros művészi produkciójával, ezért nagy elismerést és sok pénzt fog zsebre vágni- ha kellően szemfüles. Mindezt Vénusz szerelmi ajándéka tetézi majd a hét végén. Mindig mindennek megfizeti az árát, de most előleget kap a sorstól anyagiakban és érzelmi téren is. 

OROSZLÁN: (07.23. - 08.23.): 

Amennyiben jól sáfárkodik talentumával, nagy nyereséget könyvel majd el. Munkahelyén néhány kolléga az ön személyén köszörüli a nyelvét, amit nagyon meg fognak bánni, mert ön adandó alkalommal vissza fog ezért vágni. És ez az alkalom sokkal gyorsabban jön el, mint ahogy azt gondolnák. Betegsége olyan helyzetbe kényszerítheti, amit utál, vagy többet kell szaladgálnia miatta. Annyira túlteng önben a közlési vágy a hét első napjaiban, hogy eszébe sem jut a másik felet meghallgatni. Örömöt családi környezetben talál. Mielőtt megszólal, számoljon hétig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amivel önmaga alatt vágja a fát! Érdemes lenne külföldi állás után néznie, mert ritka jó lehetőséget csíphet most meg, ahol pénzt is kereshet, és tanulhat is. 


SZŰZ: (08.24. - 09.23.): 

Ezen a héten egyszerűen jól esik most elvonulni a külvilág elől. Keress valamilyen pihentető tevékenységet, amely kikapcsol. A hét elején elismerésben lesz részed, valószínűleg a munkádban elért eredményeidet honorálják. Otthonodban történhet változás, amelynek véghezvitelében oroszlánrészed lesz. Lecseréltek néhány dolgot, s neked támadnak hozzá a legjobb ötleteid. Nagyon jó időbeosztást készítesz a hét második felében, minden egyes pontját sikerül betartani, így győzelmet aratsz a magánéletben is. 
MÉRLEG: (09.24. - 10.23.): 

Ezen a héten egyszerűen jól esik most elvonulni a külvilág elől. Keress valamilyen pihentető tevékenységet, amely kikapcsol. A hét elején elismerésben lesz részed, valószínűleg a munkádban elért eredményeidet honorálják. Otthonodban történhet változás, amelynek véghezvitelében oroszlánrészed lesz. Lecseréltek néhány dolgot, s neked támadnak hozzá a legjobb ötleteid. Nagyon jó időbeosztást készítesz a hét második felében, minden egyes pontját sikerül betartani, így győzelmet aratsz a magánéletben is. 

SKORPIÓ: (10.24. - 11.22.): 

Most lehetősége adódik összhangot teremteni azzal a kollégájával, aki már többször kihasználta munkája közben. A hét közepén macerás helyzetbe kerül, amikor egy hivatal útvesztőjéből sebtében keresi a kiutat. Mások dolgát is a nyakába veszi ezen a héten, de ennek meglesz a böjtje. Érdemes lenne észérvekkel megosztani a terheit, s aztán minden este Vénusz mentsvárában pihenni, regenerálódni. Kisebb otthoni viszály elsimítását várja öntől családjának apraja-nagyja. 
NYILAS: (11.23. - 12.21.) 

Érzékeny hangulatban leszel ezen a héten, de törékenységed megváltozik, amikor visszatér kitörő ambíciód. Újra a régi vagy, csak úgy gyöngyözik belőled a nevetés, a kacagás, mert régi osztálytársak, kedves barátok és barátnők kerülnek elő. Rengeteg szórakozás vár rád a hét második felében is, éjjel és nappal. Hagyj időt a regenerálódásra, szervezeted valósággal sikít egy kis pihenésért. Tarts lék*rát, és töltsd fel magad vitaminnal, valamint menj ki levegőzni egyet a természetbe, valószínű, hogy társakat is találsz. 

BAK: (12.22. - 01.20.): 

A test, a vágy ördöge játszik a héten önnel. Ha nem akar az életében sok keserű, könnyes pillanatot, akkor ne engedje, hogy a szenvedély maga alá gyűrje! Családja miatt áldozatot hoz, ami ugyan nagy energiákat kíván öntől, de a lelke nyugalmát szolgálja. Legyen hűséges, de ne adja oda mindenét! Szeressen, de ne dolgozzon ingyen, vagy ne fizessen azért, hogy kedvesek legyenek önnel! Munkahelyén szinte vágni lehet a feszültséget, amely a küszöbön álló változások miatt alakult ki. Véleménynyilvánítás helyett füleljen, mert még nem tudni, ki kivel van! Ha gyermeke életvitelét elfogadhatatlannak tartja, ne engedje, hogy tovább folytassa! 

VÍZÖNTŐ: (01.21. - 02.19.): 

Házastársának ne adjon okot féltékenységre, és ön se viselkedjen sárkányként! Barátja büszke önre, és persze megpróbál a saját maga számára tőkét kovácsolni az ön helyzetéből. Amit most nem bán. Ne kerülje az ügyvédeket, de kerülje az olyan ügyeket, amelyeknek jogi következményei lehetnek! Titkos szerelmi kapcsolatát és a gyermekvállalást jól gondolja meg! Egészségére ügyeljen jobban! Ha egy vírusos betegség mégis ágynak dönti, a kór gyors lefolyású lesz. Anyagi romlásba döntheti magát és a családot, ezért ellent kell állni a vigaszt nyújtó vásárlásoknak. 


HALAK: (02.20. - 03.20.): 

Váratlan ismeretségből mély barátság alakulhat. Találkozhat olyan emberekkel, akikkel régebben összekapcsolódott a sorsa. Ha külföldre vágyik, és nincs kivel menni, vágjon bele egyedül. Fizessen be csoportos útra! A munkahelyén legyen az arcán folyamatos a mosoly! Házastársával vitára adhatnak okot a pénzügyek, ezért jobban jár, ha most nem bíz rá anyagi intézni valókat, még a csekkfeladást sem. Egészségi problémája teljes felszámolásához a gyógyszerek, a kezelések mellett szükség van a saját magával szembeni őszinteségére is. Így rájön, hogy hol követett el hibát, és mit kellene másként tennie. Bátran váltson nagyobb sebességre, és akkor hamarabb visszagurulnak önhöz a befektetett forintok – ráadásul kamatostul. Mind családjában, mind a hobbijában csodákat várnak öntől, de talán nem hiába. Képességei legjavát tudja nyújtani ezen a héten, valamennyi életterületen. Szárnyalni fog a beköszönő boldogságtól. 
 


2012. január 30. – február 06.

Kedves Kos!
A legjobb ötlet az lenne, ha ezen a héten sportolna, és olyan dolgokat iktatna be a hétköznapjaiba, amelyeket eddig nem végzett. Ugyanis feszült lesz ez a hét, különösen munka és a pénzügyek miatt. A szerelmi kapcsolatokra, a házasságokra, az együtt élésekre pedig ráférne ha nagyító alá vennék: mi az, amin változtatni kell, mi az, ami nem megy, mert ha nem teszik, a viszonyuk vakvágányra terelődik, és közelít a vég.

Kedves Bika!
Kreatív lesz, ennek köszönhetően ügyesen old meg feladatokat, amelyet a felettese díjazni fog. Ha nincs állása, olyan dologról hall, amibe érdemes belevágni, még akkor is, ha valaki le akarja róla beszélni, mert hosszabb távon biztosíthatja a megélhetését. A szerelemben meglepetések várják, abban az esetben, ha elindul fejecskéjébe a „vezérhangya”, és elkezdi párja üzeneteit, leveleit nézegetni.

Kedves Ikrek!
A felettesét ezen a héten dicsérje, ne mondjon neki ellent, mert ennek nem lesz jó vége. Ha szeretne eladni valamit, akkor erre ez a legjobb hét, mert rábeszélő képessége kiváló. Ha külföldre utazik, jól fogja érezni magát, olyan emberekkel találkozhat, akikkel nagyon hamar megtalálja a közös hangot, és akikkel együtt izgalmas dolgokat élhetnek át. Ha van szerelmi viszonya, újabb feszült pillanatokat élhet át miatta.
Kedves Rák!
Nézzen jobban a lába elé, mert a héten még az is megtörténhet, hogy egyetlen rossz lépés, és a baleseti sebészeten találja magát. Talán ezen a héten kétszer is kell ugyanabban az ügyben fáradnia, és ebből egy kicsit elege lesz. A szerelemi kapcsolatában meglepő dolgok derülhetnek ki, amely talán először feszültséget okoz, aztán ahogy jobban elgondolkodik a történteken, rájön, hogy nem tévedett, mégiscsak ő az igazi.

Kedves Oroszlán!
Időnként a felettese úgy jelenik meg a gondolataiban, mintha a pokol ura lenne, és csak kínozná önt. Pedig ha tudná, hogy neki is sok problémája van, és nem arra játszik, hogy önnel kötözködjön, hanem arra, hogy olyan teljesítményt tudjon nyújtani, hogy az ő lábára se kerüljön útilapu. Amennyiben házas, partner most nem kíváncsi arra, hogy önnel mi történt, inkább baráttal beszéljen a gondjairól.
Kedves Szűz!
Ezen a héten szinte az ujjai között folyik ki a pénz, de az is megtörténhet, hogy a házas- vagy élettársával adódnak feszültségek, és ebben feltétlenül szóhoz jut a pénz. Ön hajlamos lesz kissé erőszakosan megnyilvánulni, amin partnere talán meg fog sértődni. A hétre jellemző lesz a szexuális vibrálás is, előfordulhat, hogy a veszekedések azért jönnek létre, hogy nagy békülésre kerüljön sor az ágyban…

Kedves Mérleg!
Ha nincs munkája, és olyasmit ajánlanak, amiben van az ön számára némi zavaró tényező, akkor a válaszadással várjon még egy hetet. Ha vár, azzal nemcsak időt nyer, hanem ez idő alatt, kiderülhetnek olyan részletek, amelyek egyértelművé teszik, hogy igent, vagy nemet kell mondania. Ha titkos szerelmi viszonyt folytat, akkor készüljön föl, hogy semmi sem úgy jön össze, ahogy tervezte, vagy ahogy szeretné.

Kedves Skorpió!
Önnek szerencsés hete lesz! Egy -már rég nem kívánt személy- eltűnik az életéből. De jól vigyázzon, mit kíván, mert sokszor a kívánságok valóra válnak!
Úgy látszik a hét folyamán döntésre kerül a sor. Vigyázzon, arra hogy hogyan dönt. Nem mindig a könnyebb út, a helyes. 
Igyekezzen minél többet mosolyogni, bár ezen a héten, meg is lesz rá az oka. Hogy miért? Az meglepetés! De mindenesetre ragadja meg az alkalmat, és éljen az új, adandó helyzettel! 

Kedves Nyilas!
Csupán csak a jó szándék vezérli akkor, amikor felettesét megpróbálja felvilágosítani valamiről. Főnöke ezért meg fog haragudni, és úgy gondolja, hogy ön minden lében kanál szeretne lenne. Úgy hogy jobban járna, ha a héten, amíg nem kérdezik a véleményét, inkább csak hallgatna. Ne felejtse el, hogy a barátság igen törékeny dolog, amelyet ha ne ápol, ha nem figyel oda rá, akkor hamar szétesik.

Kedves Bak!
Még az is megtörténhet, hogy a szerelmi kapcsolatában éppen a távolság okozza a legnagyobb problémát. Nem találkozhatnak személyesen annyiszor, amennyiszer szeretnének, és legtöbbször csak a technikára hagyatkozhatnak, amely ezen a héten félreértések forrása lehet. Mivel nem tudják úgy kifejezni magukat, ahogy szeretnék, esetleg valamelyikük megsértődik, és a magyarázkodás csak tovább ront a helyzeten.
Kedves Vízöntő!
Gyermeke és házastársa az ön boldogságának és izgalmainak egyaránt a forrásai. Még az is lehet, hogy ajándékkal kedveskednek, amelyből szinte ellágyul a szíve. Ha nincs gyermeke, se partnere, akkor ezen a héten biztos lehet abban, hogy elég furcsa módon találkozik valakivel, kivel hosszú távú lesz a kapcsolata, és akiről úgy érezheti, hogy talán a lelki társával hozta össze a sors. Külföldi utazást, ha tud, halasszon el.

Kedves Halak!
A szíve csordultig van szeretettel, szerelemmel, és várja, hogy viszonozzák az érzéseit. Úgy érezheti, hogy a viszonzás nem olyan mélységű, és ez talán egy kissé csalódottá teszi. Közben idegeskedik az állása miatt is, hiszen mindennél nagyobb szüksége van most a pénzre. Különösen akkor, ha házas, hiszen partnere olyan helyzetbe kerül, amikor szűkülnek a bevételi források, és a kiadások, pedig csak növekednek.


Bak
12.22-01.20

Család vagy karrier? A következő napokban ez a két dolog foglalja le minden gondolatát. Munkahelyén egyre fontosabb szerepet tölthet be, de ha épp most váltott, akkor is csak pozitív visszajelzésre számíthat. Eközben családja dolgai egyre nagyobb anyagi terhet jelentenek, ami kifejezetten nyomasztja. Felesleges konfliktusok helyett üljön le velük beszélni! 

Szerelem: 
Új szerelmi történetek esetében legyen óvatos és körültekintő. Ez az időszak nem kedvez összeköltözésre. Amennyiben ilyen tervei voltak partnerével, kérjen tőle egy-két hét türelmet. Akkor kedvezőbb időszak lesz arra, hogy kapcsolatuk tartós is maradjon. Házas és házasodni készülő Bakoknak kedvező időszak következik érzelmi téren. 

Karrier: 
Ez a hét inkább a kivitelezéseknek kedvez, amennyiben másoknak teljesít, mintsem a befektetéseknek. Új vállalkozások indítására nem kedvez ez a hét főképp, ha kevés tartalékkal vagy hitel igénybevételével szeretné megoldani. Alkalmazotti státuszban kifejezetten emelkedő időszak következik. Ez jelenthet akár szakmai előmenetelt vagy kiemelkedő bérezést is.Vízöntő

01.21-02.19


Használja a jobbik eszét! Ne legyen olyan sértődékeny a héten ha valaki kritizálja, mert most tényleg a hasznára válhat néhány jó tanács. Arra legalábbis mindenképpen jó lehet, hogy kimozdítsa a hétköznapok szürkeségéből és új nézőpontból közelítse meg a dolgokat. Hirtelen támadt ötleteit pedig tegye félre és hagyja, hogy a részletek is kiforrjanak. 

Szerelem: 
Amennyiben egyedülálló, és társra vágyik, ez a hét tranzitjai igazán kedvező időszakot hoz felejthetetlen kapcsolat kialakítására. Amennyiben házas, ez a hét hozhat kisebb gomolyfelhőket, ami megnehezíti a kettejük közötti kommunikációt. Próbáljanak meg kitalálni valamilyen közös aktív elfoglaltságot és az idő alatt beszéljék meg a dolgokat. Eredményesebb lesz. Most nem igazán fog menni az „üljünk le és beszéljük meg” stratégia. 

Karrier: 
Támadhatnak merész ötletei a karriere emelkedése érdekében, amikben a családtagjai vagy partnere kevésbé bizonyul együttműködőnek. Most megmakacsolhatja magát velük szemben és tartson ki elképzelései mellet, mert ez lényegesen előremozdítja a szakmai pályán és az előmenetelében. Ennek gyümölcsét azok is élvezhetik majd, akik most jobb szívvel inkább akadályozni próbálnák.Halak

02.20-03.20


Izgalmas hete lesz! Szinte egyik pillanatról a másikra felpezsdülhet szerelmi élete, egyszerre élheti át a poklot és a mennyországot. Hisz míg az egyik pillanatban szomjazza partnere társaságát, a másikban nagy ívben kerülni fogja, ezt valószínűleg egy csúnya titok váltja majd ki Önből. Egészségi problémáit csak úgy oldhatja meg, ha lelki gondjain felülkerekedik. 

Szerelem: 
Amennyiben még nem kötelezte el magát, a bolygók eheti pozíciói arra bátorítanak, hogy legyen kezdeményezőbb, és bátrabb. Nyisson a kiválasztottja felé. Olyan, „most vagy soha” késztetésének engedve beköszönt a boldogság hosszútávra az életébe. Ha párkapcsolatban él, kellemes kibékülésre számíthat, és fel tudják oldani az eddigi feszültségeket. 

Karrier: 
A hét első napjai nagyon fontos eseményeket tartogatnak Ön számára. Lehetséges, hogy új, Ön számára előnyös erőviszonyok kerülnek előtérbe a munkahelyén. Ennek nagyon örül. Kollegái és felettese elismerésére számíthat. Az eddigi erőfeszítéseit kiemelkedő siker koronázza. Előléptetés vagy fizetésemelés ideje elérkezettnek látszik. A hétvégére méltóan veheti át jutalmát.Kos

03.21-04.20


Elérkezett az anyagi jólét ideje! Több, kedvező ajánlatot is kaphat a következő napokban, de legyen körültekintő, és válogassa meg, kivel társul. Most a Bikákra számíthat, viszont a Mérleg csak a pénzköltésben tud segíteni. Dolgos, de eredményes napokra számítson! Szerelmi életében csak akkor lesz változás, ha magához ragadja a kezdeményezést! 

Szerelem: 
Érzelmi téren ez egy különleges hét Ön számára. A Vénusz és a Szaturnusz jó szövetsége hozhat egy szép, lassan kibontakozó tartós szerelmet Ön számára, amennyiben társra vágyik és még nincs Önnek. Ha házas, vagy párban él, egy különleges ajándékot tartogat az élet. Ez nagy érték lesz Ön számára. Biztosítanak a csillagok szerelmük megújulására, amelynek örömét hosszú évekig élvezheti. 

Karrier: 
Amennyiben a vállalkozó szférában van, számíthat az eheti tranzitok támogató hatásaira. Főképp, ha hosszú távú szerződéseket kíván kötni, vagy ha az építkezésben tevékenykedik. Egy régi kintlévőségét most rendezni tudja. Igaz, hogy elhúzódó részletfizetések formájában is lehetséges a fizetség. Mindent rögzítsen szerződés vagy más írott formában, mert a szó elszáll, és ne hagyja magát kiszolgáltatottnak lenni később.Bika

04.21-05.21


Bizalmasait válogassa meg jobban! Sőt, a következő napokban az lenne a legszerencsésebb, ha lelke titkait megtartaná magának. Már egy ideje sokat álmodozik valakiről, de nehogy abba a hibába essen, hogy az újdonság varázsa miatt elhagyja a régit. Bár ez nem Önre vall, de most hajlamos lesz a lobbanékonyságra. Legyen türelmesebb! 

Szerelem: 
Ez a hét kiemelten felerősíti a kisugárzását. Könnyedén azon kapja magát, hogy fokozott figyelmet kap a másik nem résztvevőitől. Egy kis kellemes meglepetést is tartogatnak Ön számára az átvonuló bolygók erre a hétre érzelmek terén. Az otthonába melegség, meghittség költözik már keddtől. Ne engedje, hogy az épp pillanatnyi pénzügyi helyzete befolyásolja a kellemes együttlétüket. 

Karrier: 
Hétfőn és kedden egy kicsit megsokasodnak a teendői a munkájával kapcsolatban. Ne hagyja, hogy a részletek kiborítsák. A lényegre törekedjen, és hamar megoldja a feladatokat. Azokat az elképzeléseit, melyeket erre a hétre tervezett, a hét második felében sikeresen megoldja. Főképpen, ha felelősségteljes pozícióban van, kiemelkedő sikerek kecsegtetnek.Ikrek

05.22-06.21


Ne engedjen a csábításnak! Nagyon kedvező állásajánlatot kaphat, de legyen körültekintőbb, mert több mint valószínű, hogy a látszat csal és Ön lehet a végén az áldozat. Vigyázzon magára a munkahelyén, mert sok az ellensége. Magánéletében kiskorú rokonaival túlságosan aggodalmaskodó lesz, engedjen nekik nagyobb teret! 

Szerelem: 
Ezen a héten nyugodtan tervezhetnek a partnerével közös programot, mert az otthon, a házasságuk, a Vénusz és a Hold együttes gondoskodó törődését élvezhetik. Kiváló alkalom a meghitt beszélgetésekre, az eddig felmerülő gondok helyretételére és arra, hogy felfrissítsék a kapcsolatukat. Ha magányos lenne, szíve dallamának rezgéseire ezen a héten valaki válaszolni fog. 

Karrier: 
A munkájában jó hátszél érkezik. Már a hét elején érzi az átvonuló tranzitok kedvező hatásait. Szellemileg nagyon aktív egész héten. Egy együttműködési terve kiválónak bizonyul hosszútávon. Nagy profitra tehet szert. Egy eszközt ajánlanak fel Ön számára. Fontolja meg mielőtt elfogadná, hogy valóban szüksége lesz-e rá. A kollegái közül valaki megpróbálja bosszantani. Ne szálljon be a hintájába.
Rák

6.22-07.22


Feszültségekkel teli hete lesz. Munkahelyén és magánéletében egyaránt ideges lesz, mivel több problémát kell majd egyszerre megoldania. Főnöke ugyan kifejezetten raplis, de Önt ez is csak jobb teljesítményre sarkallja a „majd én megmutatom”-elv alapján. Állandó partnere mellett másfelé is kacsintgat, csak nehogy rossz vége legyen! 

Szerelem: 
Ennek a hétnek a tranzitjai fokozottan érzékennyé teszik érzelmi téren. Szívére hallgatva szárnyalna, de a környezetében lesz egy két személy, aki a „jó indulatával” segít Önnek két lábon maradni a földön. Ebből annyiban tud előnyt kovácsolni, hogy sikerül eléggé objektívnek maradnia és észre tudja venni azokat az apró jeleket, melyeket amúgy figyelmen kívül hagyna. 

Karrier: 
Ezen a héten a munkájában nagy szerepet és fokozott hangsúlyt kapnak az aktuális feladatok, melyek többségében csapat munkát igényelnek. Fontos, hogy figyeljen a részletekre az Önre háruló felelősségek terén. Karrierével kapcsolatos elképzeléseibe ne vonja be a kollegáit, ugyanis ebből féltékenységi okok miatt háttérbeszédek származhatnak. Könnyen előfordulhat, hogy későbbiekben ezek kedvezőtlen hatást váltanak ki. Legyen óvatos.Oroszlán

07.23-08.23


Szervezze át pénzügyeit! Lehetséges, hogy végre tényleg észbe kapott és véget vet a pazarlásnak? Gondolja csak végig, hányszor találta a hónap vége üres pénztárcával. Higgye el, partnere ellenállását is hamar le fogja küzdeni, ha reális célt állít. Többek között már most el kezdhet gyűjteni egy hosszabb nyaralásra… 

Szerelem: 
Veleszületett képessége a dolgok jó irányú végkifejlet felé való vezetése. Ezen a héten a szerelmi életére ez nagyon is jellemző lesz. Felismeri és elő is segíti a szép szerelmi történetet az életébe nem csak a maga örömére. Ha házas, kapcsolatába egy gyönyörű időszak következik: meghittség, melegség és szeretet. Most igazán megmutathatja az igazi Oroszlán szívét. 

Karrier: 
Ennek a hétnek az eleje fokozott alaposságot, figyelmet és gyorsaságot igényel Öntől. Hallgasson a belsőjére és a saját tempóját kövesse. Így nem tud hibázni. Ne hagyja magát frusztrálni. A hét második felében kiemelkedő sikereket ér el és az erőfeszítései el kezdenek megkamatozódni. Számíthat a környezete és a felettesei elismerésére.Szűz

08.24-09.23


Szerelmi élete kerül napirendre. A héten hajlamos lesz régi vagy éppen bontakozóban lévő kapcsolatában partnere titkait kutatni. Ne tegye, mert mindkettőjükben felesleges sebeket szakíthat fel. Inkább készítsen leltárt a saját életéről és tegyen rendet benne. Igaz ez baráti és szakmai kapcsolataira is: szakadjon el azoktól, akik csak visszahúzzák. 

Szerelem: 
Az eheti átvonuló tranzitok kényeztetni fogják Önt szerelmi téren. Amennyiben egyedül van és társra vágyik, romantikus találkozásra van kilátás, amiből akár egy szép hosszú távú románc is kifejlődhet. Ha párban él, kedvese gyengéd közeledését fogadja nyitott szívvel. Adjon időt és alkalmat, hogy újra egymásra leljenek, hogy egymást újra felfedezzétek. 

Karrier: 
Régóta húzódik a jövedelme megemelése. Ön is tudja, hogy jobban is megbecsülhetnék anyagilag az erőfeszítéseit. Ezen a héten nagyon kedvezőek az átvonuló tranzitok az Ön számára fizetésemelésre, a karrierében az eddig vágyott magasabb pozíció megszerzésére. Vegye igénybe támogatói jó szavát az érdekében. Megérdemli!Mérleg

09.24-10.23


Ne vállalja túl magát! A héten hajlamos lesz – mazochista módon – mindent elvállalni, csak hogy rokonainak jó legyen. Vigyázzon ezzel, mert ha felborul lelki harmóniája, akkor a segítségében nem lesz sok köszönet. A hét második felében még inkább uralkodjon indulatain, főként, mert olyan öröm érheti, amire már régóta vágyott. 

Szerelem: 
Ennek a hétnek a tranzitjai feltűnően felerősítik a mágneses kisugárzását. A személyes varázsa több esetben is nyitott ajtót tár ki Ön előtt a hét során. Ez nagyon kedvező hatás a számára, ha párját keresi. Átsegíti az ismerkedés első lépésein. Ha házas, kapcsolatukban új, kedvező fordulat érkezik. Feltámad Önökben a játékosság, a huncut közeledés egymás felé párjával. Éljék meg önmagukat és szerelmük megújulását. 

Karrier: 
A hét eleje nagyon kedvező az új célkitűzésein való ténykedésre a karrierét érintően. Valamilyen igen kedvező változást tartogat ezen a héten Ön számára az élet. Ennek előjeleit valószínű, hogy már hetek óta Ön is érzi. A jó áramlatok igen kedvezően hatnak a munkájára, de ettől függetlenül még a részletekre figyelnie kell. Új ötletei támadnak a hét közepén, melyek zseniálisnak bizonyulnak.Skorpió

10.24-11.22


Vegyen nagy levegőt! Sok csalódás érheti a héten, és ami a legrosszabb, az állandó feszültség kapkodóvá teszi, mely balesetekhez vezethet. Ráadásul a munkahelyén sem könnyítik meg majd életét. De ne csüggedjen, családja, de főként partnere, minden kívánságát lesi, régen nem volt ilyen harmonikus az élete, mint ezekben a napokban! 

Szerelem: 
Az eheti átvonuló tranzitok egy kis különleges meglepetést tartogatnak Önnek. Szerelme igyekszik a kedvébe járni. Valamilyen értékes ajándékkal fog kedveskedni. Igyekezni fog el találni a kifinomult ízlését. Vigyázzon az esetleges nem tetsző reakcióit finoman tálalni. Az igyekezetét és a rajongását díjazza, ha egyébben egy kicsit mellément. 

Karrier: 
A hét első felében nagyon kreatív, tele van jobbnál jobb ötletekkel, melyek Önt is meglepik. Ez a kollegái körében is népszerűvé teszi. A hét második felében egyik projekt okozhat némi fejtörést Ön számára. Valószínű az üzleti partnere napolgatott ügyei kezdenek egy kicsit a körmére égni és ez húzódik meg a háttérben, ami miatt lelassulnak a dolgok a közös ügyükben.Nyilas

11.23-12.21

Óvatosan a pénzügyekkel! Ha hitelfelvételen töri a fejét, vagy rizikós üzletet kell a munkahelyén megkötnie, akkor legyen nagyon körültekintő, és ha teheti, kérje ki jogi szakember véleményét. A hét második felében egy közeli rokona, valószínűleg testvére, szorulhat a segítségére, legyen vele nagyon türelmes. 

Szerelem: 
Ez a hét tranzitjai az érzelmi életének egy mélyebb tartományát nyitják meg. Lehetséges, hogy felébrednek Önben emlékek a múltból, melyek kedvesek voltak számára. Egy elhidegült kapcsolata újra feléled és új köntösbe öltözve sok örömet ígér. Ha házas, most nagyon kedvez ez az időszak arra, hogy újra közelebb kerüljenek egymáshoz. Szakítsanak időt arra, hogy többet lehessetek együtt partnerével. 

Karrier: 
Régóta dédelgetett álma válhat valóra ebben az időszakban. Az átvonuló tranzitok nagyon kedvező hatást gyakorolnak a szakmai sikereire és az előmenetelhez kedvező lehetőségeket hoznak Ön számára. Két kollegája megpróbál csipkelődni Önnel a hét közepén. Nem kell figyelembe vennie a gyerekes viselkedésüket. Ha beosztott, kiegészítő jövedelem, vagy egy kis plusz bevétel várható Ön számára.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 1
Heti: 10
Havi: 159
Össz.: 63 179

Látogatottság növelés
Oldal: ~ heti horoszkópok. (:
In our fantazy... ✘_✘ - © 2008 - 2018 - dreamland-hk.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »